پدر خوانده ي چمن لاله در گذشت
شهاب داودي
لبخندي هميشگي بر لب ، چشماني كه در سيماي تركي اش خودنمايي مي كرد و زباني كه براي دانش آموزانش در دبستان هجرت هفتكل آموزنده بود وبراي احقاق حق مردم چمن لاله در ادارات شهر و استان بُرنده ...كودكان معصوم شهر من چهره ي عصباني و برافروخته ي او را به ندرت در كلاس درس ديدند اما مسئولين شهر با اين چهره ي او آشنايي ديرينه داشتند ... او زبان گوياي مردم روستايش بود و بعنوان رئيس شوراي چمن لاله پي گير مشكلات و خواسته هاي ساكنان آرام و صبور اين روستا بود .در جلسات شوراي اداري شهرستان بارها چهره ي او كه صداي هم ولايتي هايش را فرياد مي زد و از فرط عصبانيت ناشي از حق خوري ها به سرخي مي گراييد را ديده بودم ... وقتي با مسئولين نفت در مورد زمين هاي كشاورزي چمن لاله كه قرار بود به پروژه نمك زدايي نفت تبديل شوند و اين شركت ملي مي خواست مفت صاحب آنها شود بحث مي كرد و بر سر نرخ چانه مي زد مخاطب ناآگاه فكر مي كرد اين زمين ها و يا قسمتي از آن متعلق به اوست و يا هنگامي كه با مسئولين حراست نفت در مورد استخدام غير هفتكلي ها در نگهباني چاههاي نفت مجادله مي كرد انسان را به اشتباه مي انداخت كه ممكن است او كسي را دارد و مي خواهد با اين جوسازي ها به كار بگمارد. اما عبدالكريم صفي خاني صداي مردم و به حق پدرخوانده ي چمن لاله بود و به جز احقاق حق روستائيان به چيزي نمي انديشيد .
عبدالكريم صفي خاني سومين پسر مهدي قلي باباي پير دبستان آسماري بود . او كه در خانواده ايي فرهنگي به دنيا آمده بود و با عشق به كودكان اين شهر درس دوست داشتن و به خاطر هم زندگي كردن را آموخته بود سرانجام پس از پنجاه سال زندگي بر اثر بيماري قلبي ،قلبش كه به عشق مردم و روستاي چمن لاله سالها تپيده بود از حركت ايستاد تا پدر خوانده ي چمن لاله در بقعه ي مرتضي علي و در قلب خاك اين روستا به زندگي جاودانه درود بفرستد.

وبلاگ ورزش هفتکل

،مردي از نسل طلا يي فوتبال هفتكل دهه 40،مديري موفق و دلسوز،از اولين كساني كه مدرك نجات غريق كشوري گرفت و مدتي مسئول استخر هفتكل ،آموزگاري دلسوز و دوست داشتني،نمونه در عرصه مربيگري و مديريت تيم داري،واز همه مهمتراسوه اخلاق وانسانيت كه بيشك اكثر محرومين و مستضعفان هفتكل قديم او را ميشناسند و از او به خاطر كمك هاي بي دريغ به نيكي ياد مي كنند.حال سخن من با نسل امروزي هفتكل مي باشد اين مسئوليتي بزرگ بر دوش شما عزيزان مي باشدتا پا جاي پاي اين بزرگ واران كه ديگر در ميان ما نيستند بگذاريد و پرچم سر بلندي نسل سرافراز هفتكل را همواره برافراشته نگه داريد.مرحوم علي اكبر حجاب متعلق به نسل سرافراز هفتكل بودكه هيچكاه يادش از دل دوستدارانش و تاريخ هفتكل نخواهد نرفت .
سالها بود يادمان رفته بود پدرانمان از همين آب دهها باغ صيفي كاري را سيراب مي كردند و گوجه و خيارش را پيشكش هفتكل و ديگر شهرها
نظرات
بنده هم این ضایعه دردناک رو به خانواده این این مرحوم تسلیت میگم. از جمله برادر زاده آن مرحوم ، آقای محمد آناهید زاده که میدونم عموش رو خیلی دوست داشت و شاهد بودم که چقدر صمیمی بودند.
درود بر روح پاک هر هفتکلی با وجدانی
" روح اين عزيز تازه آرميده شــــــاد و يادش هميشه ســـــــــبز و گــــــــــرامي باد "